nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Takarítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Takarítás
Április 12-én sor került a Duna part takarítására.

2008. aprilis 12-én a Lábatlani Sirályok Vizisport Egyesület tagjai tovább folytatták a Duna parton 2005-ben megkezdett munkájukat. Az egyesületi tagok összeszedték a tavaly óta felhalmozódott szemetet, rendezték a terepet, meglocsolták a tavaly decemberben elültetett fákat, elszállították a nagyobb köveket, hordalékfákat.  Az egyesület célja, hogy tiszta, rendezett, kulturális programok rendezésére is alkalmas szakasz jöjjön létre a parton, ahová minden lábatlani szívesen jár le. Idén június 28-án megrendezésre kerülő Nemzetközi Duna napon tervez az egyesület nagyszabású rendezvényt.

KG


[ 2008.04.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-