nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Takarítási nap a focipályán oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Takarítási nap a focipályán
Szeretettel várunk minden segíteni vágyó gyereket és felnőttet egyaránt, a lábatlani labdarúgó pályán rendezendő takarítási napra, június 9-én

Felhívás!

Szeretettel várunk minden segíteni vágyó gyereket és felnőttet egyaránt, a lábatlani labdarúgó pályán rendezendő takarítási napra. Melynek időpontja 06.09.-én (szombat) reggel 9:00 óra. Eszközöket próbáljon meg mindenki hozni magával! (gereblye, kapa, ásó) Tervezzük még az öltözők kifestését, a korlát festését és javítását, fűnyírást, kapuk hegesztése, egyéb karbantartási munkákat, stb.

[ 2012.06.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-