nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Találkozó a foci jegyében oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Találkozó a foci jegyében
Múlt héten (április 7-10.) a Rajnai Labdarúgó Szövetség meghívására a németországi Koblenzben járt Khéner László

A Német Labdarúgó Szövetség elnökével találkozott az MLSZ megyei igazgatója

Múlt héten (április 7-10.) a Rajnai Labdarúgó Szövetség meghívására a németországi Koblenzben járt Khéner László, a Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei igazgatója és Hoffmann József elnökségi tag, a német kapcsolatok egyik meghatározó személyisége.

A magyar delegáció pénteken (április 8.) a Nürburgringen a német futsal kupa döntőjére volt hivatalos, ahol találkozott Dr. Theo Zwanziger-rel, a Német Labdarúgó Szövetség elnökével és Walter Desch-sel, a Rajnai Labdarúgó Szövetség elnökével. A megbeszélésen szó esett a partnerkapcsolat további szélesítéséről is.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.04.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-