nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Találkozzunk péntekenként 3-kor a piacon! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Találkozzunk péntekenként 3-kor a piacon!
Egyre sikeresebb lábatlani, Gerenday kert térkövezett területén szervezett piac, ahol több mint húsz árus kínálta portékáját. Minden pénteken 15-18 óra között.

A több száz lábatlani, környező településekről, sőt a határ túloldaláról érkezett vásárló tejtermékek, füstölt húskészítmények, feldolgozott gyümölcsök, édességek, zöldségek, méz, tojás és kézműves áruk közül válogathatott.
A termékek magas minőségét jelzi, hogy több árus valamennyi termékét már az első órában elkapkodták.
A nagy érdeklődésre tekintettel a következő piacnaptól árusok köre tovább bővül és a vásárlók ellátása érdekében a lángos mellett sült kolbász is kapható lesz.

Minden vásárlót szeretettel várunk Lábatlanon.
Helyben jót - péntekenként 3-tól 6-ig a Gerenday kertben!


[ 2014.04.08. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-