nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Támadnak a vírusok! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Támadnak a vírusok!
Kedves Látogató! Az utóbbi két napban akadozott a szolgáltatás. Ennek oka egy új vírus megjelenése volt! Természetesen a hibát kijavítottuk, szives elnézésüket kérjük! További ismertető:
2003. augusztus 11-én európai idő szerint este figyeltek fel az új féregre, amelyet az F-Secure a Radar rendszerben a legmagasabb, 1-es szintű vírusriasztásnak minősített.

A LovSan a Windows NT4, 2000, XP és 2003.NET rendszerekben található RPC/DCOM szolgáltatás ismert, rendkívül súlyos biztonsági hiányosságát használja ki. A kártevő elleni védekezésben a vírusismeret frissítésével azonos fontosságú, hogy a hiba javítása érdekében azonnal alkalmazzuk a Microsoft által kibocsátott patch fájlokat, amelyek az angol és nemzeti nyelvi változatú kiadásokhoz itt találhatók: http://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS03-026.asp


[ 2003.08.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek