nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Támogatás a foglalkoztatásra oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Támogatás a foglalkoztatásra
A Nemzetgazdasági Minisztérium kiemelten támogatja a munkaerő-piaci hátránnyal küzdő munkavállalókat, 4 évig 60 milliárd forintot biztosít a foglalkoztatásukra

Az NGM 60 milliárd forinttal támogatja a hátrányos helyzetűek foglalkoztatását

A Nemzetgazdasági Minisztérium kiemelten támogatja a munkaerő-piaci hátránnyal küzdő munkavállalókat, 4 évig 60 milliárd forintot biztosít a foglalkoztatásukra - ismertette a tárca foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára. Czomba Sándor elmondta: a projekt támogatja az alacsony iskolai végzettségűek, az elavult szakképzettséggel rendelkezők, a pályakezdők, a GYES-ről vagy GYED-ről visszatérők, a bérpótló juttatásban részesülők, a tartós munkanélküliséggel veszélyeztetettek, valamint az ötven év felettiek foglalkoztatását.

Az ötven év felettiek csoportjára kiemelt figyelmet fordít a kormány, mivel ez a korosztály a regisztrált álláskeresők több mint ötödét adja, az ő foglalkoztatásukra 17 milliárd forintot különítenek el, így több mint 17 ezren kaphatnak munkát ebből a csoportból.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.07.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-