nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Támogatások kifizetése oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Támogatások kifizetése
A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak részére a gyermekenkénti pénzbeli támogatás utalására a következő napo kerül sor augusztusban.

Tisztelt Ügyfelek!

Lábatlanon a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultak részére a gyermekenkénti 5.800.- Ft összegű pénzbeli támogatás utalására 2012. augusztus 23. napján kerül sor.
Akik a támogatás pénztárból történő kifizetését kérték azok 2012. augusztus 22-én 8. 00 órától 15.00 óráig, és augusztus 24.én 8.00. órától 12. óráig vehetik fel az összeget.

Polgármesteri Hivatal


[ 2012.08.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek