nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Táncház 2013. február 9. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Táncház 2013. február 9.
Február 9-én, szombaton este ismét táncház volt a lábatlani református egyház gyülekezeti termében. Videóval

Február 9-én, szombaton este ismét táncház volt a lábatlani református egyház gyülekezeti termében, mely a Forest-Papír Kft. anyagi támogatásával valósulhatott meg. A csodálatos népzenét egy háromtagú zenekar szolgáltatta: Keller Dániel Máté hegedűn, Kaszap Atilla brácsán és Kisgyőri Krisztián bőgőn. Jánosi Ágnes néptánc tanítását nagyon élvezték a gyerekek. Aki jelen volt, jól érezte magát. Köszönjük a Forest-Papír Kft. segítségét, a zenekar gyönyörű játékát, a néptánc tanítást, és mindenkinek, aki jelenlétével megtisztelt minket.


[ 2013.02.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-