nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Tanévzáró után szétdúlt iskolaudvar oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Tanévzáró után szétdúlt iskolaudvar
Szomorú látvány fogadta a hétvégi tanévzáró után rendcsinálásra érkező hetedikeseket az Arany János iskola főutcai épületének udvarán.

A vakáció első hétköznapján is az iskola a téma Lábatlanon.

Néhány héttel ezelőtt környezetvédelmi nap keretében öltöztették növénydíszbe a diákok. Azóta is gondozták, locsolták a petúniákat, a muskátlikat, a mogyoróbokrokat, a tujákat, a datolyapálmát, a szobafenyőket. Most mindent szétbarmolva találtak.
A kisebb növények a betonon hevertek, a fákat kettétörve találták, a padok sem maradtak a helyükön. Szomorúan láttak hozzá menteni a menthetőt. Balogh Erzsébet igazgatónő azonnal telefonált a körzeti megbízott rendőrnek, perceken belül ott voltak a nyergesi rendőrőrs szolgálatban lévő munkatársai.
Mit tehettek? Rögzítették a tényeket, feljelentést tesznek ismeretlen garázda ellen. Az igazgatónő szerint a lábatlaniak talán tudnak segíteni az elkövető(k) kézrekerítésében azzal, ha jelzik, ha tudomásukra jut valami a szomorú üggyel kapcsolatban.

forrás: www.kemma.hu


[ 2008.06.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-