nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Távolsági busz oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Távolsági busz
Szeptembertől több távolsági busz menetrendje is megváltozik

Távolsági autóbuszjáratok szűnnek meg szeptember 1-jétől. A Tatabányáról Bük-gyógyfürdőbe közlekedő keddi és szerdai, Tatabányáról 6.05-kor és 12.45-kor induló járat nem közlekedik jövő hétfőtől. További változás még, hogy a Sopron-Esztergom vonalon az Esztergomból hajnali 5-kor induló járat csak Győrig közlekedik majd.

Az eredetileg Sopronból 13.45-kor induló járat szeptember 1-től a győri állomásról indul, 15.40-kor.
A Tata-Szeged vonalon nem közlekedik a hét első iskolai előadási napján a Tatabányáról 7.30-kor, illetve a Szegedről 12.50-kor induló járat. Változás még, hogy a Budapest-Tatabánya vonalon Biatorbágyon új megállóhelyet épít a busztársaság szeptembertől.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.08.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-