nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / "Te Szedd" Akció oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
"Te Szedd" Akció
A Zengő Óvoda ebben az évben csatlakozott a” Te szedd” akcióhoz.Péntek délelőtt a Piszkei lakótelepen és környékén,valamint a Sallai utca és környezetében150 szorgos gyermek és felnőtt kéz gyűjtötte a szemetet.

A Zengő Óvoda ebben az évben csatlakozott a” Te szedd” akcióhoz. Péntek délelőtt két helyszínen a Piszkei lakótelepen és környékén,valamint a Sallai utca és környezetében, közel 150 szorgos gyermek és felnőtt kéz gyűjtötte a szemetet.A pénteki gyűjtéssel az volt a célunk, hogy minden kisgyermek részt vehessen benne. Szombat délelőttre néhány lelkes szülő jelezte, hogy csatlakozik gyermekével az országos gyűjtéshez, sajnos a szakadó eső ezt meghiúsította. Azt gondolom így is sikeres volt az akció, mert a gyermekek lelkesek voltak, és bízom abban, hogy életre szólóan megtanulják, hogy óvni, védeni kell a természetet, igényükké válik a rend és tiszta környezet. Bízom abban is, hogy jó példát mutattak azoknak, akiktől a zsákok tartalma származik, és jövő évben gyermekeink üres zsákokkal térnek vissza.

Ráczné Fülöp Erzsébet


[ 2013.09.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-