nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / „TE SZEDD” MOZGALOM oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
„TE SZEDD” MOZGALOM
2013. szeptember 14-én a Gondozási Központ aktív és lelkes idős asszonyai és dolgozói a Zalka Máté lakótelep különböző pontjait tisztították meg
2013. szeptember 14-én a Gondozási Központ aktív és lelkes idős asszonyai és dolgozói a Zalka Máté lakótelep különböző pontjait tisztították meg az eldobott szeméttől, hulladékoktól. Az 56-os Emlékparkot , a Coop üzlet és Gyógyszertár környékét , a Dózsa György úti buszmegállókat, és intézményünk utcafrontját takarították meg a több zsáknyi szeméttől.
Köszönjük a segítséget időseinknek!
Richter Andrea

[ 2013.09.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-