nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Település bejárása oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Település bejárása
A település bejárása során felmértük az elhanyagolt és gazos ingatlanokat. A szaporodó illegális hulladék elhelyezések miatt újabb bejárást tervezünk.

Tisztelt Lakosok!

A nyári meleg és a lehulló sok csapadék kedvez a gyomnövények elszaporodásának és növekedésének. A település bejárása során felmértük az elhanyagolt és gazos ingatlanokat, melyek tulajdonosainak írásban hívjuk fel figyelmét azon kötelességükre, hogy az ingatlanuk és környezetük (árkok, közterületek) rendezettségét és gyommentesítését biztosítaniuk kell.

A szaporodó illegális hulladék elhelyezések miatt újabb bejárást tervezünk, melyek során a kihelyezett hulladékok tulajdonosának kilétét kívánjuk felkutatni. A szemetelők ellen hulladékgazdálkodási eljárás keretében bírság kiszabására is sor kerülthet, melynek összege 1.500 – 50.000 Ft-ig terjed.


[ 2009.07.03. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek