nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Település - nagytakarítás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Település - nagytakarítás
Önkormányzatunk a Tisztább Duna mentéért, Európáért„ című pályázat keretében 2011. április 15. és május 31. között tavaszi „nagytakarítást” tart
Tisztább Duna mentéért, Európáért /
Pre čistejšie Podunajsko, Európu


Tisztelt lábatlani lakosok!

Lábatlan Város Önkormányzata évek óta kiemelt szerepet fordít a köztisztaságra, fontos, hogy közterületeink tiszták, rendezettek legyenek.

A település teljes megtisztítását, rendbetételét segíti, hogy Önkormányzatunk a „Magyarország-Szlovákia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013” kiírás keretében megvalósuló „Pre čistejšie Podunajsko, Európu / Tisztább Duna mentéért, Európáért„ című pályázat keretében 2011. április 15. és május 31. között tavaszi „nagytakarítást” tart. Sor kerül az árkok, vízfolyások, közterületek, belterületi utak hulladék-mentesítésére, rendbe tételére, melyre várjuk civil szervezetek, magánszemélyek és egyéb közösségek jelentkezését.

Kihelyezésre kerülnek utcabútorok, információs táblák, hulladékgyűjtők.
A projekt alakulásáról, menetéről a www.labatlan.hu oldalon olvashatnak bővebben.

A projekt sikeres lebonyolításához szükséges a helyi lakosok, civil szervezetek, intézmények közreműködése is, hiszen az eredmény csak akkor lesz hosszú távon fenntartható, ha annak elérése nagyfokú közösségi együttműködéssel jött létre.
Hosszú távú célunk a tiszta település fenntartása, így arra szeretnénk kérni a lábatlani lakosokat, hogy lehetőségeik szerint tegyenek meg mindent környezetükért, és saját portájuk előtt törekedjenek a tisztaságra.

Csak együttes gondoskodással lehet rend és tisztaság, kulturált környezet településünkön. Tegyünk meg közösen mindent egy élhetőbb Lábatlanért.

Részvételi szándékukat az epitesugy@labatlan.hu e-mail címen, a 33/517-500 (2. sz. melléken), vagy a Polgármesteri Hivatal 14. irodájában jelezhetik.

Dinnyés István
polgármester


[ 2011.04.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-