nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Település tisztítás - képekkel oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Település tisztítás - képekkel
A Lábatlani Sirályok Vizisport Egyesület ifjúsági és felnőtt tagjai április 16-án megtartották a programsorozat nyitórendezvényét takarítóakciójukkal

Április 15-én kezdetét vette az Európai Unió támogatásával megvalósuló egy hónapos program sorozatunk, melynek célja településünk megtisztítása az elhagyott hulladékoktól. A program lebonyolításában helyi civil szervezetek, intézmények vállalnak szerepet. A Lábatlani Sirályok Vizisport Egyesület ifjúsági és felnőtt tagjai április 16-án megtartották a programsorozat nyitórendezvényét takarítóakciójukkal, melynek során 5 m³ elhagyott hulladéktól szabadították meg a Duna-partot és rendezték a környéket.

Ez úton is köszönetet szeretnénk mondani az Egyesület vezetőinek a szervezésért, a felnőtt tagoknak, szülőknek és gyerekeknek a munkájukért!

Május 15-ig az Arany János Általános Iskola tanárai, diákjai, valamint a Nyugdíjas Hagyományőrzők Egyesülete, Lábatlani Egyetértés Sportegyesület tagjai járulnak hozzá munkájukkal a településünkön található illegális hulladéklerakások felszámolásához.

Sajnos illegális lerakók embertársaink ’szorgalma nyomán’ újra meg újra keletkeznek városunkban. A legutóbbi település bejárás során az alábbi lerakatokra bukkantunk:
A munkavégzéshez szükséges eszközöket a pályázat támogatásával biztosítjuk a résztvevők számára. Amennyiben egyet ért céljainkkal és a fentiek alapján kedvet érez a hulladékgyűjtéshez, településünk szépítésében való részvételhez, úgy azt az epitesugy@labatlan.hu e-mail címen, a 33/517-500 (2.sz. mellék) telefonszámon, vagy a Polgármesteri Hivatal 14. számú irodájában jelezheti.[ 2011.04.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-