nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Településőr Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Településőr Lábatlanon
Török István polgármester és Dr. Turi András Rendészeti Szakállamtitkár megállapodást írt alá egy fő telelpülésőr foglalkoztatása érdekében Lábatlanon.

A támogatási megállapodás értelmében az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium forrás biztosít a szükséges eszközök beszerzéséhez, továbbá a településőr bérét 95%-ban az állam folyósítja.

A településőr egyebek mellett a helyi rendeletek betartását ellenőrzi, szerepet vállal a forgalomirányításban, a közrend és köztisztaság fenntartásában, védi a közvagyont, közreműködik a településrendészeti feladatok ellátásában. A településőr kényszerítő eszközt nem alkalmazhat, azonban jelzése esetén a rendőrség soron kívül intézkedést ketdeményez.
A településőr bejelentéseit az Esztergomi Rendőrkapitányság soron kívül vizsgálja ki.

Kapcsolódó cikk:

Szavazzon! Településőr Lábatlanon?


[ 2009.10.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-