nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Téli tájékoztató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Téli tájékoztató

Tisztelt Lakosság !

Az utak, parkolók, terek valamint az autóbusz öblök síkosság mentesítését és hó eltakarítását az idei évben is az Árkádok Kft. végzi. Ügyeleti vezetők: Könyves István (tel.: 06-30 520 8689) és Urbán Gyula (tel.: 06-30 962 3748).

A gépjárművek tulajdonosának, bérlőjének üzemben tartójának a gépjárművét úgy kell tárolnia, elhelyeznie, hogy a városban szükségszerűen elvégzett téli munkálatokat ne akadályozzák. Felhívjuk a Tisztelt lakosság figyelmét, hogy az utak mellett tárolt vagy parkoló, illetve a szóró gépkocsi után közvetlenül közlekedő gépkocsikban a kőszórásból keletkező károkért felelősséget nem vállalunk illetve a szórást és hóeltakarítást akadályozó gépjárművek tulajdonosai ellen szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

A település területén szükség szerinti mennyiségben kőzúzalék, homok, só kerül felhasználásra.

A gépjármű-tulajdonosoknak is célszerű használniuk a megfelelő téli felszereléseket (hólánc, téligumi). A téli munkálatokat a város egész területén nem lehet mindenhol egyszerre elvégezni. A tömb és kertes ingatlantulajdonosoknak is részt kell venni a téli időjárás okozta feladatok elvégzésében. A tömblakásos épületek, kertes ingatlanok előtti járdaszakaszt a tulajdonosnak, bérlőnek kell takarítani, tisztán tartani. Az ingatlanok előtt a vízelvezető árkot, járdát ki, illetve le kell takarítani, hogy a téli körülmények kárt vagy balesetet ne okozzanak.


[ 2005.11.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek