nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Telkek árcsökkentéséről döntöttek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Telkek árcsökkentéséről döntöttek
Részletek Lábatlan Város képviselő testületének március 22-i üléséről - a Kemma.hun

A képviselő-testület keddi ülésén együttműködési megállapodás köttetett a Mozgáskorlátozottak Akadálymentes Jólétéért Közhasznú Alapítvány és az önkormányzat között, amelynek értelmében az egyesület a jövőben előzetes egyeztetés után térítésmentesen veheti igénybe a Gerenday Közösségi Házat.

A technikai jellegű változtatások végeztével a szociális igazgatás és az ellátások helyi szabályairól szóló önkormányzati rendelet módosítása került terítékre. Eszerint bérpótló juttatásra eztán csak az jogosult, aki életvitelszerűen használt lakóingatlanját és környezetét rendben tartja.

A grémium határozata szerint a megüresedett fogorvosi állásra pályázók legalkalmasabbja dr. Dobsa Judit, így a továbbiakban ő felel az egyes számú körzet lakóinak ellátásáért.

Kiadványok megjelentetésével kapcsolatban két kérelem érkezett a testülethez. Dr. Lukácsy Andrásnak a Gerenday családról szóló munkájához százötvenezer, Nádasiné Balatoni Anna helytörténeti füzetének kiadásához százezer forint támogatást szavaztak meg a képviselők.

A Gerecse utcában nyolc összközműves, közel ezer négyzetméteres telek árcsökkentéséről is döntöttek. Az egy összegben fizetőknek hárommillió nyolcszázezerért, a több részletben törleszteni szándékozóknak négy és fél millió forintért bocsátja rendelkezésre a területet az önkormányzat.

Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke kérésére a település százezer forintot biztosított a földrengés károsultjainak megsegítésére.

A tervezett földprogramban résztvevők a tervek szerint vetőmagcsomagot kapnak, haszonnövényeket termeszthetnek.

Barlangi Gergő

Forrás: www.kemma.hu


[ 2011.03.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-