nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Tenisz: Lábatlan-Tata 3:0! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tenisz: Lábatlan-Tata 3:0!
A megyei II.osztályú tenisz csapatbajnokság őszi mérkőzéssorozatának 3. fordulójában Tata csapata volt az ellenfelünk. Lelkes nézőink egy "történelmi pillanatnak" lehettek szemtanúi: a 7. mérkőzésünkön megszületett az első páros győzelmünk. A legutóbbi forduló már sejtetni engedte ezt a győzelmet, hiszen az volt az első mérkőzés ahol nem kapott ki a párosunk (igaz nem is nyert a sötétedés miatt elmaradt meccsen) . Nagyszerű, tényleg küzdelmes meccsen 6:7, 6:4, 6:2 arányban nyert az S.Kovács Béla-Végh Zoltán kettősünk a kiválóan küzdő, de a végére a nagy szélben elfáradó Barassó Zoltán-Janky Miklós páros ellen.. Egyéniben csakúgy mint az előző két őszi fordulóban Csizmadi Zoltán és Héjjas Mihály is győzött. Mindketten 2:0-ra nyertek Bozsó Károly illetve Barassó Zoltán ellen. Szurkolóink közül külön dicséretben részesítjük Végh Mónikát, aki másodmagával (de már csak 6 hétig) ülte végig rendületlenül a két órát, valamint Gusztit, akinek a didergő, de lelkes biztatása nélkül a párosunk sokkal nehezebb helyzetben lett volna. Mindent bevetettünk és reméljük sikerült meggyőzni tatai sportbarátainkat, hogy a vereség ellenére ne "akasszák szögre az ütőt", mert szeretnénk jövőre velük újra egy jó meccset játszani. A hátralévő 1 idegenbeli mérkőzésre továbbra is szeretettel várjuk lelkes szurkolóinkat! Szeptember 18. csütörtök 16.00: Almásfüzitő A-Lábatlan

[ 2003.09.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek