nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Teremfoci eredmény oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Teremfoci eredmény
A torna győztes csapata a Sirályok Vízisport egyesületéből összeállított Kutyaütők lett, megelőzve a Holcim dolgozóiból verbuválódott Al-Faláb csapatát.

A torna legjobb játékosa Dudás Zsolt lett a győztes csapatból. A torna befejeztével minden csapatot vendégül láttak a helyi Zigó kocsmában egy babgulyásra. Khéner László a torna főszervezője kiemelte hogy színvonalas, sportszerű mérkőzéseket láthattak a nézők. „2010-ben még több tömegsportrendezvényt szeretnénk megrendezni, a helyi és környékbeli lakosság részére”- mondta az SE Elnöke.

A teljes mérkőzéslista megtekinthető ITT.


[ 2010.01.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-