nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Teremtorna győztes a Lábatlan! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Teremtorna győztes a Lábatlan!
Komárom-Esztergom Megyei U-12-es korosztály teremtorna győztese a Lábatlan csapata - Képekkel!

Január 28-án a selejtezőkkel kezdődött a megyei szervezésű teremtorna Esztergomban. Nagyon magabiztosan és megérdemelten jutottunk tovább a csoportunkból. Első mérkőzésünkön Tardos ellen nyertünk 2-1-re, majd Piliscsév ellen 3-0-ra, Tát ellen 4-0-ra győztünk. Az utolsó mérkőzésünk Nyerges csapata ellen volt, ami a torna első helyéről döntött. Már a 2. percben 2 gólos hátrányba kerültünk, de nem adtuk fel és sikerült talpra állnunk, és 5-3-ra nyertünk. Így a csapatunk csoport első lett, 14 lőtt és csak 4 kapott gól a lett a mérlegünk. Ezen a tornán: Kovács Dominik 6 gólt, Huszák Milán 2 gólt, Deme Tamás 4 gólt, Héjjas Csongor 1 gólt, Éberle Kolos 1 gólt szerzett.

A megyei döntőbe 6 csapat jutott: Lábatlan, Zoltek, Ete, Tatabánya, Zsámbék, Komárom, melyet Bábolnán rendeztek február 5-én. Első mérkőzésünkön a nagy rivális Komárom ellen 0-0-ás végeredmény született. Ez az eredmény a Komáromnak volt hízelgő. Következő ellenfelünk Ete volt. Már a félidőben eldöntöttük a mérkőzést. Csapatunk 5-2-re nyert.
Gólszerzők: Kovács Dominik (4), Deme Tamás. Következett Tatabánya, melyen Deme Tamás szabadrúgás góljának köszönhetően nyertünk 1-0-ra. Zsámbék ellen már volt miért számolgatni, hiszen az eredmények úgy alakultak, hogy győzelem esetén már biztos volt a dobogó. Torna leggyorsabb gólját megszerezve már a 10. másodpercben vezettünk, Deme Tamás révén. Az eredmény később nem változott és nyertünk 1-0-ra.
Utolsó mérkőzésünket Nyerges ellen játszottuk, és a sors megismételte önmagát, hiszen úgy alakult, hogy mi is és a Nyerges is 10-10 pontot szerzett eddig. Tehát aki ezen a mérkőzésen nyer az a megyei bajnok. A mérkőzésen Nyerges szerzett vezetést, de sikerült egyenlítenünk Kovács Dominik találatával, majd megfordítottuk a mérkőzést Deme Tamás, és Huszák Milán góljainak köszönhetően. Végül 3-1-re mi győztünk és megyei bajnokok lettünk. Ez az érzés leírhatatlan. Gratulálok az egész csapatnak. Végre sikerült az, amire oly rég óta vártunk: Bajnokok vagyunk. Mentálisan és Erőnlétben jobbak voltunk a többi csapatnál, egyénileg és csapatként is. Csodálatos, amit produkáltak a gyerekek. Nagyon büszke vagyok rájuk.
Keret: Balla Tamás, Molnár Ákos, Molnár Richárd, Chirita Rafael, Huszák Milán, Kloska Mercédesz, Cziván Balázs, Tenki Roland, Héjjas Csongor, Éberle Kolos, Deme Tamás, Huszák Milán, Fábián Nagy Ákos, Kovács Dominik.

Külön köszönet mindazoknak a szülőknek, akik elkísérték és bíztatták a csapatot. Köszönet még azért a sok gratulációért, amit a döntő utáni napokban kaptunk. Jó érzés tudni, hogy ilyen sokan a csapat mellett vannak. Úgy gondolom, városunknak ez hatalmas siker. Hamarosan kezdődik a tavaszi bajnokság, remélem akkor is sokan szurkolnak majd a kis csapatunknak. Hajrá Lábatlan!!

Gere Róbert

[ 2012.02.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
díjak
Bajnok csapat
fogadkozás
meccs közben
díjátadás
csapatkép
Popovics úrral