nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Teremtorna Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Teremtorna Lábatlanon

2007. március 24-én került megrendezésre Lábatlanon az I. tavaszi amatőr teremlabdarúgó torna. A település polgármestere, Török István által megnyitott rangos összejövetelen 11 helyi, esztergomi, illetve a szlovákiai Karváról érkezett csapat mérte össze erejét két csoportban. A torna célja, hogy a lelkes amatőr csapatok részére játéklehetőséget biztosítson. Az első mérkőzést a Lábatlani Sirályok csapata (képünkön) játszotta. A vízisport egyesület évről évre egyre erősebb csapatot indít a különféle sportrendezvényeken, azonban a végeredmény eldöntésébe idén nem szólhattak bele. Mint Kéhner László szervezőtől megtudtuk a színvonalas és sportszerű összecsapások után a következő eredmény alakult ki:

1. Zigó

2. Koccintó I.

3. Sopronig mászok csapat

A gólkirály a Zigó csapatából Balogh József (Bozsó) lett.

A díjakat a helyezetteknek Boda Csaba alpolgármester adta át.
[ 2007.03.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-