nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Térfigyelő kamera Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Térfigyelő kamera Lábatlanon
Térfigyelő kamera telepítésére került sor november 10-én Lábatlanon, mely az Arany János Általános Iskola környékének eseményeit rögzíti.

2009. november 10-én az Esztergom-Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás egy darab térfigyelő kamerát telepített Lábatlanon, melynek feladata az Arany János Alapfokú Művészeti és Általános Iskola környezetének megfigyelése és a 10. számú főút forgalmának rögzítése. A kamera éjszakai üzemmódban is működik.

A rögzített anyaghoz zárt rendszeren keresztül, indokolt esetben kizárólag a Kistérség munkatársa tud hozzáférni.  A tervezett telepítési hely a rendőrség és a polgárőrség véleményezésével került kijelölésre.

A továbbiakban -megfelelő pályázati lehetőség esetén- további 8 kamera telepítését tervezi az önkormányzat.

Előzmény: A kamerák tervezett helyei


[ 2009.11.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek