nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Térfigyelő kamerák Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Térfigyelő kamerák Lábatlanon
A kamerák tervezett telepítési helyei. A térfigyelő kamerák a bűnmegelőzésben és a bűnesetek felderítésében játszanak szerepet.

Az Esztergomi Többcélú Kistérségi Társulás a közeljövőben pályázatot nyújt be a kistérség érintett településeinek térfigyelő kamerákkal történő ellátása érdekében.Az előkészítés során Süttő, Lábatlan és Nyergesújfalu is elkészíti térfigyelésre vonatkozó terveit.

Lábatlanon 7-9 helyre tervezzük rögzítő egységek felszerelését, melyekhez akár több kamera is csatlakoztatható.  A kamerák 220V feszültséggel  és internetkapcsolattal rendelkező, frekventált helyen lévő területeken, jellemzően önkormányzati intzémények közelében lehetnek. A berendezések éjszaka is képesek jó minőségű felvételeket készíteni, a felvett anyagot pedig több hónapig megőrzik.

(A kamerák pontos helyét a képen a kék jelzésre kattintva láthatja.)


Nagyobb térképre váltás

A pályázat kiírása után a képviselő-testület dönt a szükséges önrész vállalásáról.


[ 2009.01.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-