nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Térfigyelő rendszer oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Térfigyelő rendszer
Térfigyelő rendszert építenek ki Nyergesújfalun. A település önkormányzata a lakosság segítségét is kéri a helyszínek kiválasztásában.

A Nyergesújfalui Rendőrörs és a város Polgármesteri Hivatala eddig az ipari park csomópontjába, a Május 1. téri üzletek elé, a Tó utca végére, az Extrém Sportpályához, a Vadkörtefa utcába, az Öregtemetőhöz, az Új Köztemetőhöz, a Munkácsy-liget végére, az OTP környékére és a Polgármesteri Hivatalhoz képzeltek el megfigyelő eszközt. Az Eterniti városrészben pedig az általános iskolához, a Cső utca-Hullám utca játszóteréhez és a Hullám utca elejére javasolnak kamerát.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.01.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek