nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Térítésmentesen elhelyezhető építési törmelék oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Térítésmentesen elhelyezhető építési törmelék

Tisztelt Lakosok!

Lakóingatlanonként 2 tonna építési törmelék helyezhető el évente 1 alkalommal, térítésmentesen az AVE Tatabánya Rt nyergesújfalui hulladéklerakóján (Nyergesújfalu, Óvoda utca).
A beszállításról az építési törmelék tulajdonosa köteles gondoskodni. A hulladék elhelyezéséhez a polgármesteri hivatal írásos engedélye szükséges, mely ügyfélfogadási napokon a hivatal 9. számú irodájában, Gönczi Marianna környezetirányítási referensnél igényelhető.


[ 2005.06.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek