nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Tervezett útzár oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Tervezett útzár
Április 25-én reggel 6 órától - 16 óráig a Fuchs patak és az Óvoda út feletti hídszakasz leemelése történik, útzár létrehozásával
Tájékoztatás az Óvoda utca tervezett lezárásával kapcsolatban

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Calmit Hungária Kft. a tulajdonában lévő, már nem üzemelő pakuracsővezeték bontását végzi. Ennek a csővezeték nyomvonalnak egy része a telephelyen kívül található és érinti a Fuchs patakot, valamint a - korábban Sallai utca - ma Óvoda utca üzemünk előtti út szakaszát.

A munka ütemezése:
Április 25-én reggel 6 órától - 16 óráig a Fuchs patak és az Óvoda út feletti hídszakasz leemelése történik, útzár létrehozásával a Magyar Közút Zrt. kezelői hozzájárulásával.

S. Kovács Béla Ugyvezető igazgató.
Calmit Hungária Mészművek Kft.
Calmit Hungária Kft.

[ 2015.04.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-