nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Testületi ülés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Testületi ülés
A Képviselő-testület 2008. május 27-i ülésének napirendi pontjai. Tájékoztató a két ülés között történt eseményekről.

2008. május 27-én tartja soron következő ülését Lábatlan Város Képviselő-testülete.

Napirendi Pontok

Tájékoztató a testületi ülésről

Tájékoztató a két ülés között történt eseményekről

Április 29-én volt az előző havi  testületi ülés.

Május 1-jén Városunkban május elseje alkalmából több civil szervezet  a  „Kínai olimpia tiszteletére sporttal az egészséges életért” által megrendezett sport és kulturális rendezvények voltak. Az Esztergom – Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás csapata Bajóton a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia válogatott csapatával játszott.

Május 5-én a Tűzoltó napon a jegyző asszony vett részt és mondott ünnepi köszöntőt, valamint 1 fő tűzoltónak jutalmat adott át.

Május 5-től -  8-ig az AVE Tatabánya Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Zrt. meghívására a müncheni IFAT környezetvédelmi szakkiállításon az aljegyző vett részt.
A Gondozási Központban véradás volt,  48 fő adott vért.  

Május 6-án  az Ister – Granum EGTC egyezményének ünnepélyes aláírásán vettem részt. 
A Helyi Televízióval kötendő szerződéssel kapcsolatos megbeszélésre került sor.

Május 10-én  a Lábatlani Református Egyházközség Alapítványa és a Karvai Csemadok Hagyományőrzők Szervezete rendezésében, a lábatlani  április 13-ai ünnepségsorozat folytatására május 10-én Karván került sor. A rendezvényen Gubody Sándor és Csapó Géza önkormányzati képviselők képviselték önkormányzatunkat. 

Május 12-én a Gerenday Közösségi Házban borkóstolóval egybekötött Pünkösdi Hangverseny és kiállítás volt. 

Május 15-én   Duna – Vértes Köze Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás Közgyűlésén Dinnyés István önkormányzati képviselő vett részt. 

Május 19-én a Komárom – Esztergom Megyei Közgyűlés Térség és Gazdaságfejlesztési bizottsági ülése volt.

Május 20-án  Területfejlesztési és Környezetvédelmi bizottsági ülés volt, az ülés napirendje: a képviselőtestületi ülés napirendjeinek véleményezése.
Az önkormányzat és a Piszkei ltp-i lakók perében első tárgyalásra került sor, önkormányzatunkat Dr. Szűcs Tamás ügyvéd úr képviseli.

Május 21-én Egészségügyi és Szociális bizottsági ülés lesz, az ülés napirendje: a képviselőtestületi ülés napirendjeinek véleményezése.

Május 23-án Arany Művészeti Gála címmel a művészeti iskola tanulói a Gerenday Közösségi Házban bemutatják munkájuk eredményét.
Gyermeknap lesz.

Május 26-án  Rechnitzből 40 fő, Karváról 10 fő tanuló lesz vendége 1 hétig városunknak. Programjukat iskolánk szervezi.

Május 27-én   a Pénzügyi – Gazdasági Bizottsági ülés a testületi ülést  megelőzően lesz.

Az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatói álláshelyére a pályázat beadási határideje május 23-án lejár. A beadott pályázatok elbírálása a következő testületi ülés napirendje.

Lábatlan, 2008. május 22.

Török István
polgármester


[ 2008.05.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-