nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / TeSzedd! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
TeSzedd!
A Rozália utca lakói így szedték a szemetet május 9-én. Te hogyan? Várjuk a képeket facebook oldalunkon más településrészektől is.

A fotókat köszönjük Halmos Fanninak.

------------------------------------------------------------------------------------------

Csatlakozz Te is!

Az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség (OHÜ) a Vidékfejlesztési Minisztérium megbízásából az idei évben is megszervezi a Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akciót.
Az eseményre május 9-11. között kerül sor szerte az országban.

Lábatlanon is lehetőség van a lakókörnyezetünkben eldobott szemét, illegálisan lerakott hulladék összegyűjtésére, kiemelt figyelmet fordítva a Duna part mentesítésére.

Az önkéntesek, részt vevő csoportok védőkesztyűt, TeSzedd! zsákot kapnak és a találkozási pontokon kerül sor a hulladék elszállítására.

Kérem Önt, hogy tegyünk együtt a tiszta Lábatlanért!

Jelentkezni a juhaszne.szilvi@labatlan.hu címen május 7-ig lehet.
Kérem az e-mailben tüntesse fel nevét, telefonszámát.

[ 2014.05.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-