nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Tetőzik a Duna oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tetőzik a Duna
Szombaton (2009. június 27-én) tetőzik a Duna Lábatlannál 7 méteres vízállás mellett. Utakat, épületeket a víz nem veszélyeztet.

A szombatra tervezett Nemzetközi Duna-napi rendezvények a Duna-part helyett viszont a Gerenday Kertben lesznek megtartva.

www.kekduna.hu-n a Dunáról:

Készültség a Dunán

Tovább emelkedik a Duna vízszintje térségünkben. Jelenleg az országhatártól Vénekig elsőfokú a készültség, várhatóan estétől azonban másodfokú készültség lép érvénybe a folyó nagybajcsi szakaszán.

A Duna vízszintje Komáromnál és Esztergomnál a hétvégére meghaladhatja a másodfokú készültséget, a Szigetközben pedig túllépheti a harmadfokút is - mondta el a Kék Dunának Janák Emil, az Észak-Dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság igazgatója. Győrben már elöntötte a víz a szabadstrandot, és a rakparton lévő parkolókat is lezárták. Azt még nem tudni, mennyi ideig húzódik az árhullám, mert a Duna felső szakaszain, Ausztriában és Németországban még mindig esik az eső.


[ 2009.06.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek