nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Tisztelt kutyatulajdonosok! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tisztelt kutyatulajdonosok!
Önkormányzatunkhoz több lakossági panaszbejelentés érkezett ebtartással kapcsolatban.

Kérünk minden kutyatulajdonost, hogy az ebeket közterületen pórázzal és szájkosár használatával szíveskedjenek sétáltatni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a település belterületén kizárólag felügyelettel lehet kutyát közterületre bocsátani, valamint az ebek által közterületen, közforgalom céljait szolgáló épületben és épületrészben okozott szennyezés megszüntetéséről kötelesek gondoskodni.

A játszóterek területére kutyát bevinni TILOS!

Kérjük az ebek tulajdonosait, lakótársaik nyugalmának és testi épségének, valamint a település tisztaságának megőrzése érdekében fentiek betartására.

Köszönettel: Lábatlan Város Jegyzője


[ 2008.07.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-