nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Tisztújító Közgyűlés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tisztújító Közgyűlés
A küldöttek egyhangúlag ismét bizalmat szavaztak az egyesület jelenlegi elnökének, Szalai Lászlónak, aki a korábbi sikeres irányvonal követését vállalta.

Tisztújító Közgyűlés

2014. június 23-án került sor a Lábatlani Egyetértés Sportegyesület Tisztújító Közgyűlésére.
A 292 főt képviselő 24 delegált egyhangúlag újra bizalmat szavazott az egyesület korábbi vezetőjének és tisztségviselőinek, akik a megbízatást elfogadták. Szalai László, az egyesület elnöke elmondta, hogy továbbra is az előző ciklusra jellemző irányvonalat szeretné követni.
A lehetőségekhez képest folytatni kell a sportpálya felújítását, korszerűsítését. Továbbra  is kiemelt feladatként kell kezelni az utánpótlás nevelést az egyesületen belül. Törekedni kell arra, hogy az egyesületen belüli, nem kiemelt versenysportok, melyek sportolói a saját területükön szép eredményeket értek el, az anyagi bázis hiánya miatt ne szenvedjenek hátrányt. Ezért új források bevonásának lehetőségeit is folyamatosan vizsgálni kell. Mert ez az irányvonal a lábatlani sport hosszú távú sikeres jövőjének kulcsa.


[ 2014.06.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-