nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Több mint egy éve indult az új labatlan.hu oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Több mint egy éve indult az új labatlan.hu
2008. május 15-én kezdte meg végleges, jelenlegi formában történő működését Lábatlan Város honlapja.

A korábbi weblap fejlesztése helyett 2007-ben úgy döntött az önkormányzat, hogy új, a jelenlegi kihívásoknak, igényeknek megfelelő weblapot készít, mely naprakész információkkal látja el a városlakókat és gyors visszajelzésekkel segíti a döntéshozókat. A weblap fejlesztését Szeghy Barna, lábatlani programozó ingyenesen végezte el és azóta is térítésmentesen végzi a szükséges módosításokat.

A korábbi lap:

Az új weblap beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen a korábbi lap mintegy 100 látogató/ nap nézettségét rövid időn belül megsokszorozta.

A fórumozók hozzászólási kedvét leginkább a  "Virágos Lábatlan" mozgalommal kapcsolatos vélemények mozgatták meg, majd később a honlap fóruma lett a Piszke Papír gyár dolgozóinak egyik kapcsolattartási formája.

Az oldal látogatottsága 2008. 05.01-től máig

A weblap fenntartása havonta 10.000 Ft-ba kerül, mely a szerver bérlését foglalja magába, a hírek szerkesztését két fő látja el, külön díjazás nélkül. Örvendetes folyamat, hogy egyre többen tartják érdemesnek a honlapot, hogy elhelyezzék rajta hirdetésüket.

Látogatottság egy napon belül:

A működés egy éve alatt több mint ezer cikk (átlagosan napi három)  és több ezer hozzászólás kerül fel a honlapra. Az oldalt havonta átlagosan 16.000-en nézik meg.

A legnépszerűbb cikkek:

Az oldal szerkesztői  továbbra is arra törekszenek , hogy naponta frissülő hírekkel a weblap elsődleges forrása legyen a lábatlani internetes közösségnek, a település iránt érdeklődők pedig minden fontos információt megtaláljanak városunkról.


[ 2009.06.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek