nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Több százezer forintos bírság oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Több százezer forintos bírság
Illegális árusítás, 2008. augusztus 7-én rendőri intézkedés vált szükségessé a Zalka M. lakótelepen.

2008. augusztus 7-én a Zalka M. lakótelepen egy román állampolgár vállalkozói, műjödési engedély és közterülethasználati hozzájárulás hiányában a járda és a lakóépületek közötti területen elhelyezte áruit és engedély nélküli kereskedelmi tevékenységet kezdett meg. A lakossági bejelentést követő rendőri intézkeds során a román árus öszzepakolta áruit és elhagyta a helyszínt.

Munka közben

2008. június végén a Hullám vendéglőben tartott ellenőrzés során derült ki, hogy az  ott folyó vásár eladója nem rendelkezik a tevékenységhez szükséges semmilyen engedéllyel. A Polgármesteri Hivatal a fentiek miatt a hatósági ellenőrzések gyakoribbá tételét tervezi.

Hasonló esetekben 500.000 - 3.000.000 forint összegig terjedő bírság kiszabására van lehetőség, továbbá ha az árusítás közterületen történt további szabálysértési eljárásra számíthat az olcsó (és legtöbbször rossz minőségű) árut kínáló árus.

KG

Fotó: Bárdos Zoltán


[ 2008.08.10. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-