nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Többnapos holttestet emeltek ki a Dunából oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Többnapos holttestet emeltek ki a Dunából
Egy holttestre bukkantak szerda késő délután a Dunában. A férfi holttestét a tűzoltók emelték ki.


Egy holttestre bukkantak szerda késő délután a Duna táti szakaszán. Az elhunyt férfi testének kiemeléséhez a nyergesújfalui tűzoltók segítségét is kérték a rendőrök.

Léber Gabriella, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtórefense úgy tájékoztatta honlapunkat, a helyszínen annyit tudtak megállapítani, hogy a holttest már néhány napja a vízben lehetett. Azt, hogy mi okozhatta a férfi halálát, csak az orvosszakértői vizsgálatok tudják majd eldönteni.

Legutóbb tavaly augusztus 12-én találtak egy nyolcvan éves asszony holttestére a Dunában. Akkor Komáromnál, a Rákóczi-rakpartnál sodorta partra az öngyilkosságot elkövetett nő holttestét.

forrás:kemma.hu


[ 2009.04.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek