nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Toborzó oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Toborzó
Nyergesújfalui Szabolcsi Bence Alapfokú Művészetoktatási Iskola Lábatlanon is várja azokat, akik valamilyen hangszeren szeretnének tanulni

A 2015/2016 tanévben választható hangszerek és együttesek:

zenei előképző, szolfézs, zongora, hegedű, gordonka, furulya, fuvola, oboa, klarinét, szaxofon, fagott, trombita, vadászkürt, tenorkürt, baritonkürt, harsona, tuba, gitár, ütő, harmonika, szintetizátor, kamarazene, fúvószenekar, vonószenekar, harmonikazenekar. A lábatlani tagiskolában az aláhúzott hangszereket lehet tanulni helyben. A többi hangszert a nyergesújfalui iskolában tanulhatják a gyerekek.
A zenetanuláshoz jó minőségű hangszereket tudunk kölcsönözni.
Zongorát választó tanulóinknak szükség esetén gyakorlási lehetőséget biztosítunk a Gerenday Közösségi Házban délután 16 óráig.
Térítési díj, a tanulmányi átlagtól függően félévenként az 5-ös tanulóknak 4.800Ft!
A tanuló szociális helyzete alapján térítési díj kedvezmény adható. Hátrányos helyzetű tanulóknak mentesség.
Beiratkozás :
2015. június 10. szerda 16:00 – Lábatlan Arany János általános Iskola épületében, valamint június 11-18-ig a Szabolcsi B. Zeneiskolában (Nyergesújfalu, Kossuth L.u.65.)

Bővebb információ személyesen a zeneiskolában, a www.szabolcsi.hu honlapon vagy telefonon: 06 33 455-405

Pásztói Tamás intézményvezető


[ 2015.06.04. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-