nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Tolmezzo oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Tolmezzo
Március 20-21-én az olaszországi Tolmezzóban voltunk versenyen. Autóbusszal utaztunk, nagyon jó hangulatú volt az utunk, 13 versenyzővel mentünk.

Annak ellenére, hogy ez volt az első találkozó a rendezőkkel, nagyon jól fogadtak bennünket. A szállásunk, természetvédelmi területen volt, faházakban. Az erdőben krókuszok, hóvirágok, és primulák nyiltak, mint valami csodálatos szőnyeg. A várost magas, hó fedte hegyek veszik körül, csodálatos látvány, már ezek az élmények megérték. De a verseny sem okozott csalódást. A két nap alatt, 12 évestől, a felnőtt korosztályig minden korosztály versenyzett. Nyolc ország, 68 szakosztályának, 634 judokája versenyzett a helyezésekért. Ebben a csatában a mi versenyzőink nem vallottak szégyent, 14 érmet és 3., 5. helyezést értünk el, ezzel az eredménnyel a szakosztályi rangsorban Lábatlan csapata 4. lett.

Névszerinti eredmények:

SZIMICSEK MÁTÉ serdülőben 1, diákban 2.

POLHAMMER GERGŐ serdülőben 2, diákban 3.

SZABÓ NIKOLETT diákban 3.

TAKÁCS ZOLTÁN serdülőben 3.

VARHOL SÁNDOR serdülőben és ifiben is 3.

VIRÁG KRISZTIÁN serdülőben és ifiben is 3.

MOCZKÓ DÁVID serdülőben és ifiben is 5.

TAKÁCS BALÁZS ifiben 5.

NAGY MÁRK juniorban 2.

HÉDAI MELÁNIA ifiben 3.

HÉDAI MÓNIKA felnőttben 3.

VÖRÖS BALÁZS felnőttben 2.

Gratulálok versenyzőimnek.

Tisztelettel, Fizel József edző
III. dan

[ 2010.04.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-