nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Történelmet ír a megyei foci oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Történelmet ír a megyei foci
A Komárom-Esztergom megyei labdarúgás történetében először kerül sor a tizenhárom éves utánpótlás korú labdarúgók megye-válogatottjának kialakítására.

Az 1996.01.01-je és az 1996.12.31-e között született leendő játékosok jelentkezését várják. Céljuk, hogy a tehetségesnek ítélt labdarúgó palánták, az egyesületek megyei labdarúgásban elfoglalt szerepüktől függetlenül, lehetőséget kapjanak tehetségük kibontakoztatására. A toborzók során kialakított megyei válogatottnak a május végén rendezett három megye válogatott tornáján kell bizonyítania, Fejér és Veszprém megye azonos korosztályú csapatai ellen.

Rövid távú céljaikon túl további nemzetközi és hazai megmérettetések várnak a kiválasztott gyerekekre.
A toborzók helye és időpontja: március 24. kedd 16 óra Komárom, Czibor Zoltán Városi Sporttelep és március 26. csütörtök 16 óra Lábatlan, LESE Sporttelep.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2009.03.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek