nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Tóth Mihály Emléktorna oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Tóth Mihály Emléktorna
A labdarúgó szakosztály 2002-ben született utánpótlás csapata szép eredménnyel szerepelt a meghívásos emléktornán
Ezüstérem a Tóth Mihály Emléktornán

A Labdarúgó szakosztály utánpótlás csapata meghívást kapott a Tóth Mihály Emléktornára!
Amit minden évben megrendeznek Komáromban! Idén a 2002-ben született gyerekek mérték össze tudásukat! A feladat kicsit nehéznek ígérkezett, hiszen ezek a gyerekek még nem játszottak ilyen felállásban! Ugyanis a korábbi 5+1-es létszám, és a pálya mérete 30x40 méter volt. Most viszont 7+1-es létszámmal játszottak a gyerekek, a pálya mérete pedig 45x90 méter volt! Úgy próbáltunk készülni a mérkőzésekre, hogy még két edzést beiktattunk a felkészülésünkbe! Tehát heti négy edzésük volt! A kemény munka meghozta a gyümölcsét! A tornán 5 csapat képviseltette magát, ahol körmérkőzések döntötték el a helyezések sorsát! Csapatunk Eredményei a következők:
Lábatlan-Ács 6:1
Lábatlan-Komárom 2:0
Lábatlan-Nyergesújfalu 2:2
Lábatlan-Komárno 1:2

1.Nyergesújfalu
2.Lábatlani ESE
3.FC Komárno
4.KomáromVSE
5.Ácsi Kinizsi SC

A torna legjobb mezőnyjátékosa a Lábatlan csapatából Szatmári Kevin lett!
Gratulálok a gyerekeknek és Gere Róbertnek. Aki nagyon jól helyettesített ezen a napon. Ugyanis én az óvodásokkal voltam Gödön, ahol szintén nagyon jól teljesítettek a gyerekek! De ez már egy másik történet! Úgy érzem a legnagyobb köszönet a szülőknek jár, akik hétről-hétre járják velünk focipályákat szurkolnak nekünk, és bíztatnak minket!

„Észrevétel”

Mai nap megnéztem, illetve meghallgattam városunk elmúlt testületi ülését! Az egyesületi beszámolóknál, az egyik képviselő úr megjegyzése nagyon megütötte a fülemet! Igazából nem is értem, hogy mondhatott ilyet, idézem: „Keresem azt a szakosztályt, amire most igazán büszkék lehetünk, de nem nagyon találtam meg.” (Én az összesre büszke vagyok!)
Ezt a mondatát a következőkkel cáfolnám meg!
Focistáink szinte minden héten különböző tornákon vesznek részt télen-nyáron egyaránt! Ezek mellett még bajnokságokban is szerepelnek! Hozzáteszem igen jó eredményekkel! A tavalyi U-14-es csapatunk bajnokságot, sőt megyei bajnokságot is nyert. Amelyik tornán részt vettek, a dobogón végeztek, általában a dobogó legfelső fokán! Annyi kupát nyertünk az elmúlt időszakban, hogy új szekrényt kell csináltatni, mert a régi már roskadásig megtelt! Már nem tudjuk hova tenni a kupákat!
A labdarúgó szakosztály nem csak a felnőtt csapatból áll! Hiszen az elmúlt évek legsikeresebb egyesülete, a judo szakosztály sem a felnőtt versenyzőiről volt híres. (Talán nem is volt.)
Ezzel arra szeretnék kilyukadni, ha valaki megnézni a felnőtt csapat eredményeit, az ne abból vonjon le következtetést! Főleg ne az, aki nem jár ki a mérkőzésekre! Majd olyan szavakkal dobálózik, hogy minek kell a labdarúgó szakosztály, csak a pénzt viszi, és még sorolhatnám! Arról viszont senki nem beszél, hogy a lábatlani gyerekek megverték az Nb1- es meg az Nb2-es csapatok utánpótlás csapatait!
Vannak, akik azt kérdezik hova tűnnek el az ügyes gyerekek!
A nagy része nem tűnik el, hanem elkerülnek innen akadémiákra, vagy nagyobb klubokhoz!
Tavaly öt fiatalt vittek el tőlünk. Abból három Nb1-es bajnokságban játszik, kettő pedig Nb2-es bajnokságban! Vannak olyanok is, akik alacsonyabb osztályba igazolnak, pedig a nagy csapatban szükség lenne rájuk! Erről őket kellene megkérdezni, miért igazolnak el!
Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy igen is büszkék lehetünk a focistákra!

Gindl Géza

[ 2011.05.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-