nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Tovább fejlődik a városközpont oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Tovább fejlődik a városközpont
2008. november 27-i képviselő-testületi ülésen Varga István, a Fischer-Bau Kft. nevében ismertette Lábatlan, Rákóczi F. úton épülő új épület terveit.

Varga István a Fischer-Bau Kft. képviselője ismertette a testülettel az új, Rákóczi F. úton 2009. nyarán épülő 22 lakásos társasház terveit, melyet saját beruházásban valósítanak meg. A 400m2-es üzlettel (valószínűleg drogéria), étteremmel, irodákkal rendelkező épület a településfejlesztési tervbe illeszkedően, tovább javítja a városképet. Az új ingatlan a  2008. szeptemberében átadott társasházhoz kapcsolódóan folytatódik.


[ 2008.12.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
A 2008. szeptemberében átadott társasház