nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Trofeo Del Lido 2003 oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Trofeo Del Lido 2003
Szombaton a Lábatlani Egyetértés SE Labdarúgó Szakosztály Serdülő csapata útra kelt egy olaszországi labdarúgó tornára. A szerencsés megérkezés és pihenés után hétfő délelőtt máris egy nagyszerű győzelemmel mutatkoztak be a fiúk. Egy dán csapat ellen nyertek 2:0-ra. Gólszerzők: ifj. Gubody Sándor és Tóth György. A második mérkőzésen sajnos kikaptak 3:0-ra, de Héjjas Mihály információja alapján a csapat itt is lelkesen küzdött. A csapat jelenleg is Olaszországban tartózkodik és kedden még vár rájuk egy komoly mérkőzés. Hajrá fiúk! Mindent bele! Hazaérkezésük után részletesen is beszámolunk a kinti eseményekről fényképekkel kiegészítve!
[ 2003.10.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek