nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Tropicarium oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Tropicarium
Közel száz gyermek látogathatott el a Tropicariumba, a Holcim Hungária Zrt. alkotópályázatának köszönhetően.
Közel száz gyermek látogathatott el a Tropicariumba, a Holcim Hungária Zrt. alkotópályázatának köszönhetően. A cég minden évben meghirdeti kreatív versenyét a Lábatlan és Nyergesújfalu környékbeli iskoláknak, óvodáknak. A beérkezett alkotások nyertesei most egy kalandos kiránduláson vehettek részt, ahol a vízi világ élőlényeivel ismerkedhettek meg hétfőn.

A Tropicarium színes világát 2 iskola, a lábatlani Arany János Általános Iskola és a nyergesújfalui Kernstok Károly Általános Iskola 48 diákja,
valamint 5 óvoda, a lábatlani Zengő Óvoda, a Micimackó Óvoda, valamint a nyergesújfalui Napsugár Óvoda, a Benedek Elek Óvoda és a Bóbita Óvoda ügyeskezű óvodásai fedezhették fel. Az izgalmas látogatás alkalmával a gyerekek szó szerint is meggyőződhettek arról, hogy a természetnek ezer arca van, hiszen a vizek színpompás világa hosszú órákra rabul ejtette a gyerekeket. Közvetlen közelről vizsgáltuk meg a vizek félelmetes ragadozóját, a cápát, de lenyűgöző volt a hatalmas sárga muréna, valamint a ráják is, amelyeket az ügyesebbeknek sikerült is megsimogatniuk.

[ 2011.02.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-