nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Trükkös lopás Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Trükkös lopás Lábatlanon
A tulajdonos szeme láttára surrant be a házba a tolvaj és vitt el százhatvanazer forintot. A 83 éves sértett épp tévét nézett.

Egy nap alatt 6 trükkös lopásról érkezett bejelentés Komárom-Esztergom megye rendőrkapitányságaira. Volt, ahol banki alkalmazottnak adták ki magukat, máshol internet bekötésével kecsegtettek, de volt, aki még a lakáskulcsot is elkérte az áldozatoktól.

Lábatlanon a tulajdonos szeme láttára surrant be a házba a tolvaj és vitt el százhatvanazer forintot. A 83 éves sértett épp tévét nézett, mikor foteljában ülve arra lett figyelmes, hogy egy férfi belép a szobába, kinyitja a szekrényt, kiveszi a pénzét, majd távozik a szobából. A néni szóhoz sem jutott megdöbbenésében. Mire feleszmélt és a férfi után ment, ő már kilépett a kertkapun és elsietett.

forrás:kemma.hu


[ 2009.02.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek