nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Trükkös lopás Süttőn oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Trükkös lopás Süttőn
Álrendőrök törtek be szerdán egy házba

Álrendőrök zavarták meg az alvó férfit Süttőn. A tolvajok szerdán (június 18) délelőtt az ajtót befeszítve jutottak be egy 79 éves süttői férfi házába. Az alvásból felébredt bácsinak rendődökként mutatkoztak be a betörők.

A sértett hívni akarta a rendőrséget, de az elkövetők korábban elvágták a telefonvonalat, ezért a bácsi a szomszédot kérte meg, hogy értesítse az Esztergomi Rendőrkapitányságot. A tolvajok egy herendi vázát loptak el a házból. A rendőrség most a két 30 év körüli roma származású férfit keresi. Az elkövetők 170 centiméter magasak, normál testalkatúak, farmer ruházatot viseltek. Aki információval tud szolgálni a tolvajokról, az hívja a 107-es telefonszámot.

forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.06.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-