nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Trükkös tolvaj oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Trükkös tolvaj
Jól átvágta az idős férfit a trükkös tolvaj - Itt a grafika róla - Sárisáp

A 30 év körüli férfi karácsony előtt kéredzkedett be Sárisápon egy családi házba. Állítása szerint látta amint, egy férfi szaladt be a kapun.


Így nézett ki a trükkös tolvaj

Léber Gabriellától, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk: előbb a kertbe csalta az idős sértettet, majd miután ott senkit nem találtak, a házba küldte, hogy ott is nézzen körül és ellenőrizze, megvan-e a pénze.

A bácsi bement a házba, átszámolta megtakarított pénzét, majd kiment. Mindezt természetes szemmel kísérte a trükkös tolvaj, aki ismét a hátsó kertbe irányította az idős férfit. Miközben a bácsi a nem létező idegent kereste, az elkövető a házból elemelt egymillió forintot.

A trükkös tolvaj körülbelül 30 éves fehér bőrű férfi, 170 cm magas, vékony testalkatú, rövid tüsi szőke hajú, fejbúbon kopaszodó. Az arca hosszúkás, szürkéskékes szemű, arcszőrzete nincs, megnyúlt hegyes állú. Különleges ismertető jele, hogy az arcán a szája fölött körülbelül 2 centiméteres finom hegesedés látható, mely jobb oldalról indul az orr szélétől egész le a száj széléig görbe vonalban.

A bűncselekmény elkövetésekor zöldes szürke dzsekit, valamint szürke vagy kopott farmert viselt.

A Dorogi Rendőrkaptányság a lakosság segítségét kéri. Aki a grafikán szereplő személyről, illetve a bűncselekményről érdemleges információval rendelkezik, hívja a Dorogi Rendőrkapitányságot 06-33/512-777-es telefonszámon, vagy a 107-es és 112-es segélyhívók bármelyikét.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2009.01.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek