nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Tüdőszűrés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Tüdőszűrés
Idén nem lesz tüdőszűrés Lábatlanon

Értesítjük Lábatlan város állampolgárait arról, hogy a településen a 2008. évben nem lesz tüdőszűrés. A több éve rendszeresen lezajló tüdőszűrést a tatabányai tüdőgondozóintézet már nem tudja vállalni, mivel az erre a célra szolgáló mobilizálható tüdőszűrő gépük véglegesen meghibásodott.

Tájékoztatjuk továbbá arról önöket, hogy a tüdőszűrés azokon a településeken kötelező, ahol az illetékes ÁNTSZ azt elrendeli. Lábatlanon nem kötelező, így aki szeretne tüdőszűrésen részt venni, annak háziorvosától kell beutalót kérnie az esztergomi tüdőgondozóba.

Polgármesteri Hivatal

Kapcsolódó cikk: Amit a tüdőszűrésről tudni érdemes


[ 2008.06.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek