nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Tűzgyújtási tájékoztató! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tűzgyújtási tájékoztató!
Lábatlan településen a helyi önkormányzati rendelet értelmében a kerti zöldhulladék égetése május 1-től szeptember 30-ig TILOS!
A márciusban elrendelt, az egész ország területére kiterjedő tűzgyújtási tilalmat – melynek értelmében hazánk erdeiben és azok 200 méteres körzetében tilos a tűzgyújtás – április hónapban Komárom – Esztergom Megyére vonatkozóan feloldották.

DE !!!

Lábatlan településen a helyi környezet védelméről szóló 23/2004. (IX.22.) számú önkormányzati rendelet meghatározza a kerti zöldhulladék égetésének időpontját: tavasszal március és április hónapban, ősszel október és november hónapban. A hatóságilag elrendelt általános tűzgyújtási tilalom alól a rendelet nem ad felmentést.

TEHÁT !!!

Lábatlan településen a helyi önkormányzati rendelet értelmében a kerti zöldhulladék égetése május 1-től szeptember 30-ig TILOS! A kivételt képező esetekről a Polgármesteri Hivatalban kérhetnek tájékoztatást.

Polg. Hiv.


[ 2012.05.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-