nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Tűzgyújtási tilalom oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tűzgyújtási tilalom
A lábatlani Duna-parton -csakúgy mint a település egészén- májustól szeptemberig tilos a tűzgyújtás. Kérjük az érintettek fokozott figyelmét.

Felhívjuk az érintettek figyelmét, hogy Lábatlan Város képviselő-testületének hatályos rendelete alapján június, július, augusztus hónapokban a település egész  területén tilos a tűzgyújtás.

A lábatlani Duna-parton esténként történő tűzgyújtás a környező ingatlanok tulajdonosait is zavarja, így kérjük, hogy  a duna-parti területen fokozottan ügyeljenek az előírások betartására.

Köszönettel:

Polgármesteri HIvatal


[ 2009.08.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek