nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Tűzoltók oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Tűzoltók
2009-es statisztikák - Nem pihentek Esztergom tűzoltói - 658 riasztás, 384 tűzeset történt az elmúlt évben

Elkészült az esztergomi tűzoltóság tavalyi összesítése. 2009-ben összesen 658 esetben, ebből 384-szer tűzoltáshoz, 259-szer pedig műszaki mentéshez hívták a szakembereket.

Egy év alatt 71 téves riasztást regisztráltak, 15 esetben pedig utólagos tűzeseti bejelentést történt. Tavaly 13 fő hunyt el a káresetek során és 57-en sérültek meg térségünkben. Az esztergomi tűzoltók 68 esetben vonultak különböző épülettüzekhez, 2-szer kellett veszélyes anyag jelenlétében beavatkozni, 14 riasztáskor pedig más tűzoltóknak nyújtottak segítséget.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.01.18. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-