nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Tűzoltók jártak Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Tűzoltók jártak Lábatlanon
A feltételezés szerint a hivatal épületének padlásán keletkezett a tűz, melynek hatására a tetőszerkezet is meggyulladt ...

A Nyergesújfalui Tűzoltó Parancsnokság az éves képzési terv alapján begyakorló és ellenőrző gyakorlatot hajtott végre  a lábatlani Polgármesteri Hivatalban. A feltételezés szerint a hivatal épületének padlásán keletkezett a tűz, melynek hatására a tetőszerkezet is meggyulladt ... A begyakorló gyakorlaton az épület lapostetős részére szerelt az egység 1 db „C” jelű sugarat illetve szintén 1 db „C” sugarat a természetes feljárón (lépcső)keresztül az égő szintre.

A gyakorlatot a „C” szolgálati csoport hajtotta végre. A feltételezés a begyakorló gyakorlattal azonos volt, de nehezítésként 2 személyt kellet megkeresni és kimenteni a kiérkezett egységnek, melynek parancsnoka Egeresi zls. volt. A parancsnok a felderítést követően, sugárvédelem mellett felhatolt az égő szintre és megkezdte a tűz oltását. Ezzel párhuzamosan a tetőszerkezet oltását kihúzós létrán át rendelte el.

Az első sérültet Házenbeck ftőrm. és Szántó őrm. találta és mentette meg az égő szinten. A másodikat pedig, az Erdei tőrm. által vezetett felderítő csoport mentette ki a földszinti folyosó egyik helységéből. A gyakorlat értékelése helyben történt. Összegezve a gyakorlatot megfelelőnek értékeltem, több hasznos tapasztalattal. Így mondhatjuk, hogy a gyakorlat elérte célját.

forrás: http://tuzoltosagnyerges.hu/


[ 2009.09.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek